Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγρογλυφικό με το όνομα του EA-Enki

Την εικόνα την είδα το καλοκαίρι του 2011. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα θα δέιτε ότι κομμάτια του σχεδίου είναι σε δυαδικό κώδικα που όταν μετατραπούν λένε «EA ENKI».
EA είναι το Βαβυλωνιακό όνομα της Σουμεριακής θεότητας ENKI που τον γνωρίζουμε σαν τον γιό του Anu, ένα εξωγήινο όν από το αστρικό σύστημα του Σειρίου. ENKI ουσιαστικά σημαίνει «Κύριος της Γής», ένα τίτλο που είχε όταν δρούσε στην Γή.
Φαίνεται ότι τα πραγματικά αγρογλυφικά γίνονται με μια νοήμονα διαδικασία, μάλλον με την χρήση ενέργειας πλάσματος. Δεν είναι μια διαδικασία που γίνεται με συμβατική γήινη τεχνολογία. Μερικοί απατεώνες προσπάθησαν να κατασκευάσουν αγρογλυφικά αλλά δεν ήταν τόσο πολύπλοκα όσο είναι τα πραγματικά.
Όπως και να έχει, λέγεται ότι διάφορα γκρούπ εξωγήινων (και οι υποστηρικτές τους στην Γή) χρησιμοποιούν τα αγρογλυφικά βάσει της φύσεως του σχεδίου και την έννοια του. Λέγεται ότι κάποια σχέδια έχουν μια ολογραφική ιδιότητα ώστε η ενέργεια του σχεδίου να επηρεάζει το ενεργειακό πεδίο της Γής με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Στο άρθρο TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στον EA-Enki, καθώς και μια πολύ ιδιαίτερη αναφορά στο The Return Of Enki – Kids Become Stars

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου