Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμβιομηχανική μεσσίες και ένας θανάσιμος υπερ-ιος!!!


Από ιατροδικαστικά στοιχεία προκύπτει ότι ο ευρωπαϊκός υπερ-ιος e.coli ήταν ΠΡΟΪΌΝ της Εμβιο-μηχανικής δια να προκληθούν θάνατοι ανθρώπων. 

Καθώς το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ε.Ε., σχεδόν κανείς δεν μιλάει πια για το πώς θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί ένα ΥΠΕΡ-ανθεκτικό στέλεχος του E.coli ώστε ως δια μαγιάς να γίνει ανθεκτικός σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, ξαφνικά εμφανίστηκε στις προμήθειες τροφίμων.

Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και O104 στελέχη που δεν είναι σχεδόν ποτέ (συνήθως), ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ' επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την «μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ασυλία των φαρμάκων.

Ο γενετικός κώδικας αποκαλύπτει την ιστορία

Όταν οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας αποκωδικοποίησαν το γενετικό make-up (γίγνεσθαι) του O104 στελέχους, διαπίστωσαν ότι είναι ανθεκτικές σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς των αντιβιοτικών :

• πενικιλίνες
• τετρακυκλίνη
• ναλιδιξικό οξύ
• τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
• κεφαλοσπορίνες
• αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
• πιπερακιλλίνη-sulbactam
• πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμηςΚαι γιατί αυτό κάνει τους γιατρούς ν' ανατριχιάζουν; Επειδή είναι τόσο θανατηφόρο.
• "Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται «αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο»." (http://www.independent.ie/breaking-news/world-news/ecoli-victims-still-on-increase-2668861.html)
• Συνολικά, δέκα ευρωπαϊκά κράτη έχουν αναφέρει κρούσματα της εν λόγω στελέχους E.coli, κυρίως από ανθρώπους που είχαν επισκεφθεί τη βόρεια Γερμανία.


Εμβιομηχανική με αποτέλεσμα έναν θανάσιμο superbug (υπερ-ιος).
Λοιπόν, πώς, ακριβώς, γίνεται ένα βακτηριακό στέλεχος να είναι ανθεκτικό στα αντιβιοτικά και σε μια ντουζίνα διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύο θανατηφόρα γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου;

Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος συμβαίνει αυτό (και μόνο ένας τρόπος) - θα πρέπει να εκθέσει αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων. Συνήθως αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή, βέβαια αλλά πρώτα εκτίθεται στην πενικιλίνη …και/ο/καθεξής … …

Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που θα γίνει σε ένα εργαστήριο με ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται ουσιαστικά για το πώς δημιουργούνται μερικά βιολογικά όπλα μηχανικής από τον αμερικανικό στρατό στις εγκαταστάσεις της εργαστήριο στο Ft. Detrick, Maryland (http://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick ).

Κατά την εξέταση των γενετικά στοιχεία του σήμερα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί "στην άγρια φύση".

Με απλά λόγια, αυτό superbug (υπερ-ιος) στέλεχος E.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην άγρια φύση. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθαν από : το εργαστήριο.

Αν διαφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα - και είστε βεβαίως ευπρόσδεκτοι - τότε να καταλήξουμε στο ΑΛΛΟ συμπέρασμα ότι αυτό το octobiotic superbug (ανοσία σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών) που αναπτύχθηκε τυχαία από μόνο του ... ... μόνο που το συμπέρασμά σας είναι πολύ χειρότερο και από την "bioengineered" εξήγησή μου, γιατί αυτό ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ το octobiotic superbugs μπορεί απλά να εμφανιστεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ. Αυτό θα ήταν αρκετά περισσότερο από ότι μια εξωτική θεωρία, πράγματι.

Το συμπέρασμά μου πραγματικά έχει περισσότερο νόημα : Αυτό το στέλεχος της E.coli ήταν σχεδόν σίγουρα δημιούργημα της μηχανικής και στη συνέχεια απελευθερώνεται στις προμήθειες των τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Τι σκοπό; Είναι προφανές νομίζω.

Είναι όλο πρόβλημα, η αντίδραση, και η λύση εδώ, αφού το ξέρετε πια πως παίζετε το έργο. (πω πω χάνω την εκπομπή του σ. χατζαρα). Πρώτα προκαλούν κάποιο πρόβλημα (ένα θανάσιμο στέλεχος E.coli στην προμήθεια τροφίμων). Στη συνέχεια, περιμένουμε την αντίδραση του κοινού (τεράστια κατακραυγή καθώς ο πληθυσμός τρομοκρατείται από E.coli).

Σε απάντηση αυτού, θεσπίζουν την επιθυμητή λύση δια εσάς (το συνολικό έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων και την απαγόρευση των νωπών, νωπό γάλα και νωπά λαχανικά).

Όταν οι άνθρωποι φοβούνται, θυμηθείτε, δεν θα είναι δύσκολο να τους κάνουμε να συμφωνήσουν σε σχεδόν κάθε μορφή και επίπεδο τυραννίας. Και κάνοντας τους ανθρώπους να φοβούνται την τροφή … μα είναι ένα απλό θέμα ... λίγες …Τύπου της κυβέρνησης …Τύπου …μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου …στα ΜΜΕ… θυγατρικών ειδήσεων …είναι το μόνο που χρειάζεται.

Πρώτα απαγόρευση της φυσικής ιατρικής, και σήμερα επίθεση κατά του εφοδιασμού μας με τρόφιμα.

Τώρα, να θυμάστε : Όλα αυτά συμβαίνουν στα γοβάκια (όχι της λαίδης μπίλντεμπεργκ, αλλά) της απαγόρευσης της Ε.Ε. για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατηθούν οι άνθρωποι υγιείς και απαλλαγμένοι από κάθε νόσο.

Τώρα που είναι παράνομα όλα αυτά (τα βότανα και συμπληρώματα), το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφιμα.

Και να τα φοβούνται πολύ, πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα νωπά λαχανικά είναι τα «φάρμακα», και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζει φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέπει πάντα την κάθε ασθένεια.

Αλλά αν μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τα νωπά λαχανικά - ή ακόμα να τεθούν αυτά και εκτός νόμου - τότε μπορείτε να επιβάλετε και στο σύνολο του πληθυσμού μια «διατροφή των νεκρών», δηλαδή τροφές επεξεργασμένες, τροφές που προάγουν την εκφυλιστική ασθένεια και ενισχύουν τα κέρδη των ισχυρών, τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών.

Είναι όλα μέρος του ίδιου προγράμματος, μπορείτε να δείτε : Κρατήστε τους ανθρώπους άρρωστους, να τους στερήσετε την πρόσβαση σε βότανα επούλωσης και συμπληρώματα διατροφής, τότε τα κέρδη από τη δυστυχία τους θα φτάσουν στα χέρια των παγκόσμιων καρτέλ των φαρμάκων.

Τα Γενετικά Τροποποιημένα παίζουν ένα παρόμοιο ρόλο σε όλα αυτά, φυσικά : Είναι σχεδιασμένα για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στους ανθρώπων. Και όσοι είναι κατά κάποιο τρόπο σε θέση να αναπαράχθουν μετά την έκθεσή τους σε Γενετικά Τροποποιημένα εξακολουθούν να υποφέρουν από εκφυλιστικές ασθένειες, αυτές τις ασθένειες που πλουτίζουν τις επιχειρήσεις φαρμάκων, αντί για την αληθινή τους "θεραπεία".

Στην πραγματικότητα, αυτά τα στελέχη της E.coli superbugs μπορεί να είναι αρκετά εύκολα να αντιμετωπιστούν με έναν συνδυασμό φυσικών αντιβιοτικών πλήρους φάσματος από φυτά, όπως το σκόρδο, τζίντζερ, τα κρεμμύδια και φαρμακευτικά φυτά. Εκτός αυτού, τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της χλωρίδας του πεπτικού συστήματος.

Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και η καλή λειτουργία πεπτικού συστήματος μπορεί να κρατήσουν μακριά μια μόλυνση E.coli superbug, αλλά αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός που η ιατρική κοινότητα δεν θέλει να το ξέρεις. Θα προτιμούσε να παραμείνεις ένα αβοήθητο θύμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, περιμένοντας να πεθάνεις, που θέτεις τις επιλογές ζωής σου στην διάθεσή τους. Αυτή είναι "η σύγχρονη ιατρική» για σένα. Προκαλούν τα προβλήματα που ισχυρίζονται ότι μπορούν και ότι γνωρίζουν να τα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια.


Genetically modified organism
http://en.wikipedia.org/wiki/Genetically_modified_organism


Και κάποιες πληροφορίες στα ελληνικά εδώ
http://www.nogmos.gr/metallagmena/1.html


Υ.Γ.
Θυμάστε ποια χώρα είχε ως στόχο η νέα τάξη πραγμάτων να τρομάξει με e.coli;
Ισπανία.
Γιατί η Ισπανία;
Ίσως να θυμάστε ότι διέρρευσαν από το Wikileaks που αποκάλυψε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή Genetically modified organism. Και ακόμη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκαλυμμένα πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της.

Αυτή η ψευδής κατηγορία κατά της Ισπανίας για τους θανάτους e.coli είναι πιθανότατα τα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσει στη μόδα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. (http://www.naturalnews.com/030828_G ...)

http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OTOnSLXi
Ολόκληρη η σελίδα του άρθρου



http://www.to-parakseno.gr

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου